Region Lavanttal

Waar zich ooit een meer bevond, stroomt vandaag de Lavant door het dal. Tijdens een verblijf in de meest oostelijke regio van Karinthië zult u snel vertrouwd raken met het ruisen van het water, het ademen van de natuur en de geur van gras.

 

Kiezen voor een vakantie in het Lavanttal is kiezen voor natuur puur, ver weg van het massatoerisme. Wandel- , bike- en fietsliefhebbers vinden hier maar liefst 500 km goed onderhouden, gezinsvriendelijke wandelpaden tot op een hoogte van 2100 m boven de zeespiegel, ongeveer 500 km gemarkeerde biketrajecten en zo’n 350 km familiefietspaden.

Benediktinerstift St. Paul

 

Ook lekkerbekken blijven niet op hun honger zitten. Een Lavanttaler banaanappel direct van de boom en een stevige Karinthische hap met appelcider zijn lekkernijen die uw vakantie op smaak brengen. Cultuurminnende vakantiegangers kunnen een bezoek brengen aan Benediktinerstift St. Paul dat door de rijke collectie ook wel de schatkamer van Karinthië wordt genoemd. Boven de stad ligt het majestueuze Schloss Wolfsberg.

 

 

Alle accommodaties in Karinthië - met beste-prijs-garantie!

Villages in the region

Wolfsberg

St. Paul im Lavanttal

St. Georgen im Lavanttal

St. Andrä im Lavanttal

Reichenfels

Bad St. Leonhard

Lavamünd

Frantschach-St. Gertraud

Preitenegg

Contact

RML Regionalmanagement Lavanttal GmbH
Minoritenplatz 1
9400 Wolfsberg
Tel.: +43 4352 2878
info@region-lavanttal.at
www.region-lavanttal.at

aktivieren deaktivieren
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy