Een selectie van

Franz Gerdl
Langlaufen im Bodental

Tine_Steinthaler_Kaernten_Werbung
Dobratsch Langlaufen

Langlaufen in de Nationaalpark-Regio

In de Nationaalpark-Regio kan heerlijk sneeuwzeker gelanglauft worden. Hier vinden langlauf-fans een super verzorgd loipennetwerk met een totale lengte van meer dan 200 km.

Langlaufen in de Nationaalpark-Regio

Langlaufplezier in Kärnten‘s Naturarena

De regio Nassfeld-Hermagor, Gail-, Gitsch-, Lesachtal, Weissensee beschikt over een sneeuwzeker skigebied met meer dan 300 km perfect geprepareerde loipen en 42 dubbelspoorloipen. Bovendien bieden langlaufscholen cursussen aan in klassiek langlaufen en skating-stijl. 

Langlaufplezier in Kärnten‘s Naturarena

Langlaufen in Bad Kleinkirchheim

Vakantieoord Bad Kleinkirchheim beschikt over drie sportieve langlaufloipen met een lengte van in totaal meer dan 50 km.

Langlaufen in Bad Kleinkirchheim

Langlaufen op de Turracher Höhe

Deze regio ligt op een hoogte van 1.763 m tot 2.205 m en heeft daardoor een uitstekende sneeuwzekerheid van eind november tot begin mei en vier prachtige langlaufloipen. 

Langlaufen op de Turracher Höhe

Langlaufen in de regio Villach

De regio Villach biedt talrijke perfect verzorgde loipen, zowel voor beginners als gevorderden. Op de Dobratsch gaat het er wonderlijk aan toe: op de sneeuwzekere loipen tussen 1.400 m en 1.800 m is er als grote plus een gigantisch mooi panorama. Een prima uitzicht bij goede sneeuwcondities bieden ook de Mirnockloipe op de Verditz, de Kanzelbahn-Panoramaloipe op de Gerlitzen, het Bleiberger Hochtal, Warmbad Villach en de Baumgartnerhöhe.

Langlaufen in de regio Villach

Langlaufen in de Carnica regio Rosental

10 km geprepareerde loipen liggen op u te wachten in het Bodental! Ook in Zell kunt u op de langlaufski’s door besneeuwde, in de zon glinsterende bossen glijden of uw vaardigheden bij evenementen en langlaufwedstrijden bewijzen. In St. Jakob/Rosental is er bovendien een 3,5 km lange, verlichte loipe waarop in klassieke of skating-stijl gelanglauft kan worden, die reeds vanaf eind november kunstmatig besneeuwd wordt. 

Langlaufen in de Carnica regio Rosental

Het weer vandaag, 28. mei 2023