Zin in meer op het zuidelijke balkon van de alpen

In het zonnige zuiden van Oostenrijk nodigen ruim 200 warme zwemmeren - voor het merendeel met drinkwaterkwaliteit - uit voor veel waterpret. Met veel zin leven en rustig genieten, dat gaat hier vanzelf. Het glinsterende water, het zuidelijke, milde klimaat en het prachtige landschap met bergen en meren, vormen het kader voor actief zijn, ontspannen en genieten. De mooiste meersauna's van Karinthië maken het welbehagen - ook bij niet zomerse temperaturen - compleet!

Werzers Badehaus


Het gebouw uit 1895 werd volgens de richtlijnen van monumentenzorg volledig gerenoveerd en het resultaat mag gezien worden: de perfecte mix van traditionele charme en veel nieuwe facetten zorgt voor genoeglijke uurtjes. De meersauna's met directe toegang tot het meer zorgen voor intense momenten en de verschillende ontspanningsruimtes nodigen uit tot relaxen. Een bijzonderheid is het verwarmde zwembad in het meer - dankzij het 30 graden warme water kunnen de gasten nu het hele jaar door in de Wörthersee zwemmen.
www.werzersbadehaus.at/ 

Ontspannen en genieten in het 1e 'Kärnten Badehaus'

Het 1e 'Kärnten Badehaus' staat voor intense ontspanning, rust en welbehagen direct aan het meer, dat daardoor het hele jaar ervaren kan worden. De stijl van het 1e 'Kärnten Badehaus' is geïnspireerd door de klassieke badhuisarchitectuur van de 19e eeuw en herinnert aan tijden waarin adellijke families in hun statige villa's van de zomervakantie aan de Karinthische meren genoten. Meren-wellness krijgt hier een nieuwe betekenis: een uitgebreid wellness- en beautyprogramma, speciale opgietingsrituelen in de verschillende sauna's met arvedenolie of Alpenkruiden, en een 35 graden warm buitenbad dat lijkt te versmelten met het meer, garanderen welbehagen van top tot teen.
www.badehaus-millstaettersee.at 

Werzers Badehaus
Werzers Badehaus in Pörtschach am Wörther See

Werzer's Badehaus

Werzer's Badehaus

MTG
Badehaus MillstaetterSee

1. Kärnten Badehaus Millstatt

1. Kärnten Badehaus Millstatt

Meren-wellness

De Millstätter See biedt bijzonder aangename attracties – zoals de wellness-wereld van Hotel Kollers ****s. Gewoon baantjes trekken in het verwarmde meerbad, mentaal ontspannen, onder de blote hemel genieten van het landschap en je helemaal lekker voelen. De 'Seefischer SPA' in het Romantikhotel Seefischer ****s is een 'Haven van rust' en staat voor welzijn van top tot teen. In het indoor & outdoor saunalandschap met de romantische 'Fischersauna' in het meer en de twee rustruimtes kunt u volledig ontspannen.

Ook aan de Turracher See kan men baden in een prachtig berglandschap. De temperatuur in het verwarmde meerbad van Hotel Hochschober ****s is altijd aangenaam – zowel 's zomers als 's winters.

De meersauna van Seehotel Enzian, dat de flair van de jaren '30 liefdevol en deskundig combineert met het comfort van het nieuwe millennium, ligt vlak boven het water van de Weissensee.

 

 

Echt tot rust komen in Bio-Vitalhotel Weissenseerhof ****s. De gasten hebben nog geen minuut nodig om van het hotel naar het hoogst gelegen zwemmeer van de Alpen te komen. Direct aan het meer komt er een 1000 m² grote, nieuwe wellness-oase met sauna's, meerbar, strandbar en meerdere behandelingsruimtes.

Hotel en meer als eenheid. In elk jaargetijde kan men in hotel Brennseehof ****s gegarandeerd een relaxte en sportieve gezinsvakantie beleven. De gasten genieten van het gezellige en relaxte karakter in het grote meer-wellness-ontspanningspaviljoen.

De nieuwe meersauna in Seehotel Hoffmann aan de Ossiacher See is de ideale voel-je-lekker-aanvulling: biosauna, Finse sauna, rustruimte met open haard en directe toegang tot het meer.

'Kleines Hotel Kärnten': Het designhotel met een op palen gebouwde sauna in de Faaker See zorgt voor ongedwongenheid, energie en rust - een katalysator voor lichaam, ziel en geest. Wellness voor de veeleisende gast.

Laat u in de 'See Oase' van het uniek gelegen Hotel Villa Rainer ****s verwennen. Of u zich nu in de royale rustruimte ontspant of in de sauna relaxt, het uitzicht over de Wörthersee is steeds uniek.

Adrian Hipp
Seesauna am Ossiacher See

Seesauna Ossiacher See

Seesauna Ossiacher See

Kircherer; Seehotel Enzian
Seehotel Enzian am Weissensee

Seehotel Enzian

Seehotel Enzian

Hotel Hochschober
Hotel Hochschober Turracher Höhe

Hotel Hochschober

Hotel Hochschober

To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy