Winter-wellness

In wintersportgebied Bad Kleinkirchheim luidt het motto: "Vanaf de pistes in de thermen".

Römerbad

Thermal Römerbad

Thermal Römerbad

Helmut RIER_Kaernten Therme Warmbad Villach

Kärnten Therme

Kärnten Therme

Bad Kleinkirchheim_Kaernten Werbung

Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim

Vanuit het saunalandschap van het Thermal Römerbad sta je binnen een mum van tijd midden in het wintersportplezier. Ook de Therme St. Kathrein bevindt zich in Bad Kleinkirchheim. Na een ingrijpende renovatie heeft deze therme in september 2017 haar deuren weer geopend: met het grootste wateroppervlak, de langste pretglijbaan van alle Karinthische thermen, een royaal saunalandschap en een massage- en beauty-afdeling. Dit mag je ook echt niet missen: de Kärnten Therme in Villach – vooral de kids genieten hier volop van het avonturenlandschap met grote glijbanen of het meermin-zwemmen.

Iedereen die ook 's winters in de Karinthische meren wil plonzen, geniet met volle teugen van de nieuwjaarsduik in Velden a/d Wörthersee maar ook van de verwarmde meerbaden van de hotels aan de Millstätter See, de Wörthersee en de Turracher See. En vergeet vooral niet de Karinthische badhuizen in Millstatt en Pörtschach, waar je ook 's winters kunt genieten van meren-wellness in combinatie met adembenemende uitzichten.

meer lezen...

Het weer vandaag, 12. December 2018

To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy