Een knusse winter op de boerderij

Karinthië biedt ook op het gebied van accommodatie een ruime keuze. Zowel in de tophotels, in eenvoudige hotels, in pensions als bij particuliere verhuurders – de gast kan in Karinthië kiezen en kan in overeenstemming met de internationale normen overal het beste verwachten.

Bovendien wordt in Karinthië, juist in de winter, ook een trend in de richting van vakanties op de boerderij zichtbaar. Met bijzondere aanbiedingen verleiden de landelijke gastheren en –vrouwen hun vooral stadse gasten tot een rustiger tempo, om zo te ontspannen van het hectische dagelijkse leven: bijvoorbeeld tijdens een knusse winter op de boerderij, waar de gezelligheid van oude binnenplaatsen een omgeving biedt waarin men zich opnieuw kan bezinnen op de eigen behoefte aan nabijheid en warmte, of in een van de gezellige berghutten wanneer men weer zelf de handen uit de mouwen moet steken om de kachel met hout te vullen.

De boerderijen verzorgen ook een aardige hoeveelheid vrijetijdsbestedingen: het aanbod reikt van sneeuwschoenwandeltochten, rodelwedstrijden en winterse ritten te paard tot cursussen sokken breien.

Urlaub am Bauernhof
Urlaub am Bauernhof

Kärnten Werbung

Landgut Moserhof

Kärnten Werbung

Kärnten Werbung

Urlaub am Bauernhof

Urlaub am Bauernhof

Landgut Moserhof

Kärnten Werbung

Kärnten Werbung

Kärnten Werbung

Het weer vandaag, 12. December 2018

To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy