Vakantie op de Boerderij

Echte vakantie. Vakantie op de boerderij of op de bergweide. Aaimomenten voor Rosa, het haasje. Voer voor Lisa, de koe. Of eieren voor het ontbijt. Natuurlijk rechtstreeks van de kip. De gedachten de vrije loop laten aan het meer, onder de appelboom, op de boerderij of in een echte berghut.

Dat en nog veel meer hebben de gezellige vakantieboerderijen in Karinthië te bieden. Melk van de bioboerderij, (insider) wandeltips van grootvader, lekkernijen van de boerin, gezelligheid, die uit het hart komt. Nergens anders is de vakantie bij vrienden zo intensief te beleven als op de boerderij in Karinthië.

Franz Gerdl
Fischzucht Prenter

Franz Gerdl
Geschmack der Kindheit - Beeren pflücken

Zeg het met bloemen.

De Karinthische vakantieboerderijen zeggen het met bloemen, wanneer je wilt weten op welk comfort je op de boerderij kunt rekenen. De 2, 3 of zelfs 4 bloemen (= topbeoordeling) zeggen alles over de vakantiekwaliteit op de boerderij. En dat wordt door een eigen commissie uiterst nauwkeurig gecontroleerd en beoordeeld. Alle boerderijen hebben gemeen, dat je de mooiste tijd van het jaar in een toffe kamer of een gezellige vakantiewoning kunt doorbrengen. 

De keuze is aan jou.

Bioboerderijen. Babyboerderijen. Manegeboerderijen. Plattelandspensions. Wandelboerderijen. Gezondheidsboerderijen. Kleine boerderijen. Grote boerderijen. Boerderijen in de buurt van een meer. Bergboerderijen. In Karinthië kan je kiezen uit meer dan 400 gezellige vakantieboerderijen. Absoluut zeker is er ook een bij voor jou en jouw gezin. Inclusief ontspanningsfactor – het hele jaar door.

De mooiste berghutten van Karinthië.

Enkele Karinthische boeren verhuren ook hun hut op de bergweide. Een plek helemaal voor jou en jouw gezin. Hoog boven, te midden van de fascinerende bergenwereld van Karinthië. Een tip van insiders voor klimliefhebbers, wandelaars of time-outgenieters. Een uniek aanbod op verschillende niveaus (800 tot 2200 meter).