Nassfeld-Pressegger See | Lesachtal | Weissensee

Aan de grens van Oostenrijk en Italië vind je deze gevarieerde regio. Hier wachten 145 sneeuwzekere pistekilometers, 30 supermoderne gondels en liften en afdalingen in blauw, rood en zwart.

Region Nassfeld Hermagor Karte
© Kärnten Werbung

Nassfeld

Stap in de Millennium Express en suis in 17 minuten vanuit het Gailtal naar het Nassfeld-skigebied. Met een afstand van 6.000 meter is dit de langste kabelbaan van Europa. Absoluut een highlight.

 Ontdek Nassfeld-Pressegger See

Lesachtal

Dol op een skitour in de ongerepte sneeuw en natuur? Dan is het Lesachtal dé tip voor jou. Ver weg van de massa geniet je hier van een heel bijzonder winters decor.

 Ontdek het Lesachtal

Weissensee

De 'ski- en natuurarena' in Karinthië is een bijzonder veelzijdig paradijs voor wintersporters. Een gebied waar niet alleen skiërs, maar ook snowboarders, freestylers, langlaufers en schaatsers zich thuis voelen. Zo heeft Nassfeld een snowboardarena, een snowcross-park en een grote halfpipe. Langlaufers leven zich uit op een loipenetwerk van 300 kilometer. En de schaatsers? Die rijden hun rondjes op de Weissensee; de grootste natuurlijke ijsvlakte van Europa.

 Ontdek de Weissensee

Alle accommodaties in Karinthië - met beste-prijs-garantie!

Informatie & contact

NLW Tourismus Marketing GmbH
Wulfeniaplatz 1
9620 Hermagor
Tel: +43 4282 3131
info@nlw.at 
nlw.at/de

aktivieren deaktivieren