Nassfeld-Pressegger See | Lesachtal | Weissensee

Het skigebied bevindt zich aan de Oostenrijks-Italiaanse grens. 30 hypermoderne kabelbanen en liften brengen u naar 145 km sneeuwzekere pistes van alle moeilijkheidsniveaus.

Nassfeld

Nassfeld

Een hoogtepunt tijdens een skivakantie in Nassfeld: in 17 minuten legt u met de Millennium Express, de langste kabelbaan van de Alpen, het 6.000 m lange traject af van Gailtal naar het skigebied.

Weissensee

Ook voor snowboarders is pret gegarandeerd. Voor freestylers zijn er in Nassfeld een snowboardarena, een snowcrosspark en een grote halfpipe. De ski- en natuurarena Karinthië is een veelzijdig paradijs voor wintersporters. Zo kunnen langlaufers er terecht op een loipenetwerk van 300 km. Schaatsers kunnen rondjes trekken op de Weissensee, de grootste natuurlijke ijsvlakte van Europa.

Lesachtal

Natuur puur verkennen op de latten – deze regio is een aanrader voor skitouren! Ver weg van de massa vindt u in het Lesachtal de meest ongerepte landschappen.

Alle accommodaties in Karinthië - met beste-prijs-garantie!

Villages in the region

FranzGERDL_KaerntenWerbung

Weissensee

© Kärnten Werbung

Lesachtal

Nassfeld

Hermagor-Pressegger See

Aquarena Kötschach-Mauthen

Kötschach-Mauthen

© Kärnten Werbung

Gitschtal

Gemeinde St. Stefan im Gailtal

St. Stefan im Gailtal

© Kärnten Werbung

Kirchbach

Gemeinde Feistritz im Gailtal

Feistritz an der Gail

Nassfeld

Dellach im Gailtal

© Kärnten Werbung

Stockenboi

Contact

NLW Tourismus Marketing GmbH
Wulfeniaplatz 1
9620 Hermagor
Tel: +43 4282 3131
info@nlw.at 
www.nlw.at/en

aktivieren deaktivieren
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy