Weissensee

Klein maar fijn

Meterix, de kleine meetbeer bij de Weissensee, is een echte vriend van het gezin. Ze hebben hier een leuk kortingsysteem onder het motto: 'Hoe kleiner, hoe voordeliger'. En zo blijft de gezinsvakantie voor de ouders heel betaalbaar. Dankzij Meterix betalen kinderen (onder de 12 jaar) bij bepaalde ondernemingen naar rato van hun lichaamslengte. Gratis skiën! Dat kan een week in januari en een week in maart. Voorwaarde: een verblijf in een van de 50 deelnemende bedrijven. En na het skiën?

De Weissensee verandert 's winters in de grootste, constant bevroren natuurlijke ijsvlakte van Europa. De ijslaag kan wel aangroeien tot een dikte van 40 cm. Op spiegelglad gepolijste ijsbanen - 5 tot 25 km lang - en schaatsbanen wordt er naar hartenlust geschaatst en ijshockey gespeeld. Bovendien worden er lessen gegeven voor schaatsers en hardrijders. De vier kilometer lange natuurlijke rodelbaan van de Naggler Alm is ook erg populair.

Feiten

  • 6 km pisten* gemakkelijk tot gemiddeld
  • 5 liften: vierpersoons stoeltjeslift, 3 sleepliften en 1 pannenkoeklift
  • 53 km langlauf-loipe gemakkelijk tot moeilijk Schaatsen op de Weissensee
  • rodelbaan 4 km

*gemeten conform de nieuwe EU-richtlijn voor de aanduiding van pistekilometers

Links

Contact

Weissensee Bergbahn
Techendorf 71
9762 Weißensee
weissensee-bergbahn.at

+43 4713 2269

aktivieren deaktivieren

Het weer vandaag, 17. June 2019

To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy