Katschberg - Lieser-Maltatal

Aan de 'sunny side' van de Alpen.

Of je nu graag je vakantie doorbrengt op de boerderij, van kamperen houdt, uitkijkt naar een all-inclusive vakantie of liever zelf je maaltijd kookt; in de regio Katschberg Lieser-Maltatal vind je geheid jouw favoriete stek. Van luxe (kinder)hotels tot basic op de boerderij, van appartement tot zelfvoorzienend in de almhut.

Lieser-Maltatal map
© Kärnten Werbung

Katschberg: zonnige en actieve zomervakantie

De regio Katschberg ligt tussen de 1.100 en 2.220 meter hoogte. Je vindt er eindeloos veel wandel- en fietspaden en daarnaast staat de activiteitenkalender zowel voor kinderen als volwassenen lekker vol. Ontspannen gaat hier eigenlijk vanzelf met al die frisse berglucht en prachtige natuur om je heen. Hét decor voor een zomervakantie vol afwisseling, waar je weer even helemaal oplaadt.

 Ontdek de regio Katschberg

Lieser-Maltatal: buitenspeeltuin voor kinderen

Het Lieser-Maltatal is met biosferenpark Nockberge en Nationalpark Hohe Tauern een prachtige plek voor ouders én kinderen. Een omgeving voor een ontspannen vakantie in de natuur, waar kinderen nog echt buitenspelen. Dus op naar de (water)speeltuinen en wandelpaden met onderweg leuke spelletjes en opdrachten. Of wat dacht je van outdoor-activiteiten als wandelen, klimmen, raften of canyoning? Ook mooi: kunstenaarsstad Gmünd en het Porsche automuseum.

 Ontdek het Lieser-Maltatal

Alle accommodaties in Karinthië - met beste-prijs-garantie!

Informatie & contact

Tourismusregion Katschberg - Lieser-Maltatal GmbH
Katschberghöhe 30
AT - 9863 Rennweg am Katschberg
+43 4734 630
urlaub@katschberg.at
www.katschberg.at