Regio Katschberg Lieser-Maltatal

Fijne plek voor sportieve families.

Wat deze 'sunny side' van de Alpen zo bijzonder maakt? Veel zon in de winter en sneeuwgarantie. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is deze regio perfect.

Lieser-Maltatal map
© Kärnten Werbung

Skiën op de Katschberg

De Katschberg ligt precies op de grens van Karinthië en het SalzburgerLand. Het skigebied heeft zo’n 70 pistekilometers tussen de 1.640 en 2.220 meter. Skipassen en accommodaties zijn hier nog heel aantrekkelijk geprijsd. Bovendien is alles ingesteld op families en gezinnen met kinderen. Niet zo vreemd dus dat deze plek hard op weg is voor de nominatie 'beste gezinsskigebied van Karinthië'. 

En wil je niet alleen maar skiën? Geen probleem. Liefhebbers van de natuur trekken eropuit op hun sneeuwschoenen of trotseren de langlaufloipes. Vooral de nieuwe Höhenloipe is er populair. Avondskiën, rodelen, snowtubing, schaatsen, curling, paardrijden, ritjes met de paardenslee; vervelen is er hier echt niet bij!

 Ontdek de Katschberg

Familiedal Lieser-Maltatal

Prachtige natuur, gezelligheid en veel vertier voor jong en oud; dat is het Lieser-Maltatal. Of je nu je eerste bochtjes of skitocht maakt, op sneeuwschoenen het Nationalpark Hohe Tauern verkent, een dagje gaat schaatsen of ijsklimmen, de keuze is reuze. Trouwens, voor een winters geluksgevoel is helemaal niet veel nodig. Lekker buiten zijn in de sneeuw met de bergen om je heen is al genoeg.

Waar ze in dit dal erg trots op zijn is hun uitstekende baby- en kinderprogramma en alle faciliteiten voor de kleine sneeuwtelgen. Aandacht voor de jongste vakantiegangers staat hier voorop. Dat maakt een wintervakantie voor iedereen leuk én relaxed.  

 Ontdek het Lieser-Maltatal

Alle accommodaties in Karinthië - met beste-prijs-garantie!

Tourismusregion Katschberg - Lieser-Maltatal GmbH
Katschberghöhe 30
AT - 9863 Rennweg am Katschberg
+43 4734 630
urlaub@katschberg.at
www.katschberg.at