De Alpe-Adria-Golf Card

De kaart zorgt voor heel veel heerlijke, zonnige uurtjes op de fairways en greens van de ruim 20 mooiste golfbanen in Karinthië, Slovenië en Friuli-Julisch Venetië. Op deze golfbanen met verschillende moeilijkheidsgraden kunnen flexibel tussen de drie en vijf golfrondes worden gespeeld. De Alpe-Adria-Golf Card zorgt daarbij voor een uniforme prijs en grote flexibiliteit.

De prijzen voor de Alpe-Adria-Golf Card:

  • 3 greenfees: € 225,-
  • 4 greenfees: € 290,-
  • 5 greenfees: € 350,- 
© Kärnten Werbung
Millsee_14123-1014_TVB_Golf_Kaernten_A01_051_1_D.jpg

Golfclub Millstätter See

GEPA_GC_Finkenstein
Golfclub Finkenstein

Golfclub Finkenstein

Lente- en herfstactie '2 voor 1'

Het maakt niet uit of je je eerste drive liever aan de Klopeiner See of op de Championscourse in Klagenfurt-Seltenheim speelt - op bijna alle deelnemende golfbanen profiteer je met de Alpe-Adria-Golf Card van de lente- en herfstactie. Onder het motto '2 voor 1' zijn alle Alpe-Adria-Golf Cards van het begin van het seizoen t/m 30 april en vanaf 9 oktober het dubbele waard. Op de aan de actie deelnemende golfbanen kan per geboekte ronde nog een persoon gratis meespelen.

Golfen met hond

Golfpark Klopeiner See-Südkärnten staat bekend om zijn lange golfseizoen (minstens van maart tot november) en ook viervoeters zijn hier van harte welkom. Voor een bedrag van € 12,- mogen honden hun baasjes tijdens de golfrondes begeleiden. Ook de 9-holes romantische course van golfbaan Klagenfurt Seltenheim is hondvriendelijk: aangelijnde honden zijn toegestaan. Honden zijn ook welkom op de golfbanen in Moosburg en Velden/Köstenberg (telkens € 10,- kosten), evenals in Bad Kleinkirchheim en Nassfeld Golf (op beide banen gratis).

Karinthische Alpen-Adria-keuken

Maar in Karinthië draait het niet alleen om golfen. Hier neemt - tot grote vreugde van de golfers - ook de gastronomie een heel bijzondere plaats in. Karinthië verrast zijn gasten dit jaar met een bijzonder veelzijdige menukaart: regionale producten uit 's werelds eerste 'Slow Food Travel Destination' in het Gailtal en Lesachtal. Ontdek tijdens zonnige vakantiedagen stap voor stap telkens weer culinaire verrassingen.
Meer informatie over de Karinthische keuken: www.genusslust.info   

Bij de Alpe-Adria-Golf Card aangesloten ondernemingen

Karinthië: Golfbaan Velden Köstenberg, golfbaan Moosburg/Pörtschach, GC Klagenfurt-Seltenheim, Kärntner GolfClub Dellach, Golfclub Schloss Finkenstein, golfbaan Millstätter See, Championplatz Kaiserburg, Golfpark Klopeinersee-Südkärnten Jaques Lemans Golfclub St. Veit-Längsee, golfbaan Nassfeld Golf
Osttirol: Golfclub Dolomitengolf
Italië: Golf Senza Confini Tarvisio, Golf Club Grado, Golf Club Jesolo, GC Venezia
Slovenië: Golf Bled,Golf Arboretum Ljubljana, Golf Livada, Golf Otocec, Golf Diners Ljubljana, Golf Bovec