De Alpe-Adria-Golf Card

Speel je in de zomer graag golf en wil je het liefst verschillende banen ontdekken? Met de Alpe-Adria-Golf Card kun je zelfs in drie landen op ruim 20 banen golfen! De kaart zorgt voor vele zonnige uurtjes op de fairways en greens van de mooiste golfbanen in Karinthië, Slovenië en Friuli-Julisch Venetië. Van beginner tot professional; op elk niveau kun je heel flexibel tussen de drie en vijf golfrondes spelen. De Alpe-Adria-Golf Card zorgt er bovendien voor dat de prijzen overal gelijk zijn.

Prijzen Alpe-Adria-Golf Card:

  • 3 greenfees: € 225,-
  • 4 greenfees: € 290,-
  • 5 greenfees: € 350,- 

De kaart is verkrijgbaar bij de aangesloten golfbanen of bij je golfhotel.

meer informatie
© Kärnten Werbung
Millsee_14123-1014_TVB_Golf_Kaernten_A01_051_1_D.jpg

Golfclub Millstätter See

GEPA_GC_Finkenstein
Golfclub Finkenstein

Golfclub Finkenstein

'2 voor 1'-actie

Het maakt niet uit of je je eerste drive aan de Klopeiner See speelt of liever op de Championscourse in Klagenfurt-Seltenheim: met de Alpe-Adria-Golf Card profiteer je op bijna alle deelnemende golfbanen van deze lente- en herfstactie. Aan het begin van het seizoen t/m 30 april en vanaf 9 oktober zijn alle Alpe-Adria-Golf Cards het dubbele waard. Twee voor de prijs van één dus! Op alle deelnemende golfbanen kan je per geboekte ronde gratis een introducee meenemen.

Hond mee op de green

Golfpark Klopeiner See-Südkärnten staat niet alleen bekend om zijn lange golfseizoen (minstens van maart tot november), ook honden zijn er van harte welkom. Voor €12,- mogen honden hun baasjes tijdens de golfrondes begeleiden. Ook op de romantische 9-holes course van golfbaan Klagenfurt Seltenheim mag de hond aangelijnd mee. Op de golfbanen in Moosburg en Velden/Köstenberg kost het €10,- om de hond mee te nemen en op de banen in Bad Kleinkirchheim en Nassfeld Golf is dat gratis.

Alpen-Adria-keuken

Karinthië is meer dan alleen golfen tussen de bergen en meren. Tot groot plezier van veel golfers staat ook de gastronomie er zeer goed aangeschreven. Karinthië verrast zijn gasten er graag met regionale producten uit 's werelds eerste 'Slow Food Travel Destination' in het Gailtal en Lesachtal. Heerlijk dus om niet alleen de mooie golfbanen te ontdekken, maar ook de bijzondere gerechten uit de Alpen-Adria-keuken. Meer informatie over de Karinthische keuken vind je hier.

Bij de Alpe-Adria-Golf Card aangesloten golfbanen:

Karinthië: Golfbaan Velden Köstenberg, golfbaan Moosburg/Pörtschach, GC Klagenfurt-Seltenheim, Kärntner GolfClub Dellach, Golfclub Schloss Finkenstein, golfbaan Millstätter See, Championplatz Kaiserburg, Golfpark Klopeinersee-Südkärnten Jaques Lemans Golfclub St. Veit-Längsee, golfbaan Nassfeld Golf;
Oost-Tirol: Golfclub Dolomitengolf;
Italië: Golf Senza Confini Tarvisio, Golf Club Grado, Golf Club Jesolo, GC Venezia;
Slovenië: Golf Bled, Golf Arboretum Ljubljana, Golf Livada, Golf Otocec, Golf Diners Ljubljana, Golf Bovec.