Wörthersee

De rustige, stemmige wintermaanden zijn een uitstekende periode om te herbronnen en tijd te maken om te genieten. Wat zou u ervan denken om de kerstperiode aan de Wörthersee door te brengen?

Een wandeling door het besneeuwde winterlandschap is een weldaad voor lichaam en geest. Wanneer de Wörthersee door een ijslaag is bedekt, kunnen ook de schaatsers hun rondjes trekken. 

Wie op de latten wil staan, moet zich niet ver verplaatsen. De Gerlitzen, het “zonneterras” van Karinthië, is in de buurt. Gezinnen met kinderen en skiërs die het graag rustig aan doen, genieten er van de zon. Skipret gegarandeerd!

De Veldener Advent betovert de bezoekers met engelen en sterren aan de winterse oever van de Wörthersee. De romantische kraampjes met artisanale kunst en specialiteiten uit de streek ademen een gezellige kerstsfeer.

Alle accommodaties in Karinthië - met beste-prijs-garantie!

Villages in the region

FranzGERDL_Kaernten_Werbung

Velden

Franz Gerdl; © Kärnten Werbung

Pörtschach

Franz Gerdl; © Kärnten Werbung

Maria Wörth

Bildarchiv Wörthersee Tourismus GmbH

Krumpendorf

Ansichtskartenverlag Villach

Keutschach am See

Bildarchiv Wörthersee Tourismus GmbH

Schiefling am See

Bildarchiv Wörthersee Tourismus GmbH

Moosburg

Emira Husidic; © Kärnten Werbung

Techelsberg

Contact

Wörthersee Tourismus GmbH
Villacher Straße 19
9220 Velden am Wörthersee
Tel.: +43 4274 38288
info@woerthersee.com
www.woerthersee.com

aktivieren deaktivieren
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy