Zin in winter in Karinthië
 • Lente
 • Zomer
 • Herfst
 • Winter
 • Pano
 • Foto
 • Video
 • Kaart
 • Karinthië ontdekken
  Zin in winter

  Karinthië betekent Zon-Zuiden-Zomerpret

  De sneeuw op de bergen, waar skiën tot medio april mogelijk is, is nog nauwelijks gesmolten of het milde voorjaar zet door en zorgt voor de voorbereiding van een warme zomer. Het seizoen duurt in Karinthië het hele jaar. Karinthië onthaalt haar gasten met een hartelijk welkom. Zodat u in het buitengewone landschap van Karinthië van een onbezonnen en afwisselende vakantie kunt genieten.

  Karinthië heeft meer dan 1200 meren en plassen, waaronder 200 drinkwaterzuivere zwemmeren, bergen in alle formaten en landschappen met uitgestrekte vlaktes, glooiende heuvels of fraaie dalen.

  Karinthië: het leven is zuidelijk

  NON-STOP naar Karinthië!
  Vlieg op 20-1, 24-1, 27-1, 31-1 en 3-2-2018 snel en voordelig vanaf Rotterdam/Den Haag direct naar Klagenfurt!
  Nu boeken op: www.transavia.com

  In de zuidelijkste deelstaat van Oostenrijk is de temperatuur vaak al vanaf mei hoger, zijn de weiden en bomen groener, de meren warmer en de mensen daardoor beter gestemd. De nabijheid van de Middellandse Zee zorgt in de regel voor een bijna mediterraan klimaat met ongewoon veel zonne-uren.
  Karinthië heeft meer dan 1200 meren en plassen, waaronder 200 drinkwaterzuivere zwemmeren, bergen in alle formaten en landschappen met uitgestrekte vlaktes, glooiende heuvels of fraaie dalen. Daarmee biedt de regio aan de zuidelijke rand van de Alpen een ideale plek voor een belevenisvolle, bijzondere vakantie met activiteiten voor iedere smaak.

  In Karinthië zijn de zomers langer!

  NON-STOP naar Karinthië!
  Vlieg op 20-1, 24-1, 27-1, 31-1 en 3-2-2018 snel en voordelig vanaf Rotterdam/Den Haag direct naar Klagenfurt!
  Nu boeken op: www.transavia.com


  Met een zee van schone en warme zwemmeren midden in de Alpen. Met bergen – van machtige drieduizenders tot en met zacht glooiende Nockberge – die prachtige vergezichten bieden.

  Karinthië wordt gekenmerkt door de culturele verscheidenheid van het Alpen-Adria-gebied, het milde klimaat aan de zuidzijde van de Alpen en door mensen met een flinke dosis levensvreugde. Zowel locals als toeristen zijn blij met de zuidelijkste deelstaat van Oostenrijk: hier duren de zomers langer en kunnen ze extra genieten van warme zwemmeren, wandeltochten, fietsroutes, magische momenten – en niet te vergeten – van een unieke gastronomie.

  Zin in winter in Karinthië

  Zon, ruime, sneeuwzekere pistes en de bijzondere levensinstelling van het Zuiden - dat geeft zin in winter bij ons in Karinthië!

  Grenzeloos skiplezier op het Nassfeld - vanaf de pistes in de thermen in de regio Bad Kleinkirchheim - fantastische gezinsafdalingen op de Gerlitzen en het Dreiländereck met uitzicht op de stad Villach en de 'KärntenTherme' - vrij baan op de pistes voor de kinderen op de Katschberg - de sneeuwgarantie in de hoogstgelegen skigebieden Grossglockner/Heiligenblut/Mölltaler Gletscher/Ankogel - het 'Kärntner Badehaus' aan de Millstätter See met uitzicht op de omliggende bergen en skigebieden – dat zijn de beste argumenten voor een in alle opzichten perfecte vakantie aan de zonnige zuidzijde van de Alpen.

  Karinthische winters voor het gezin - zachtglooiende heuvels, veel zon en veel sneeuw aan de zuidzijde van de Alpen: hier vindt u de beste arrangementen voor een unieke wintervakantie met het hele gezin.

 • Nieuws
 • Evenementen
 • By visiting this site, you agree to our use of cookies.
  This helps us to further improve services for you.